Intervenció amb persones que exerceixen violències masclistes

reeducant_contacte

Des de la responsabilitat ciutadana, busquem la millora de la convivència comunitària presentant un projecte de treball amb persones que exerceixen o han exercit la violència envers les dones o contra col·lectius vulnerables. Com a societat necessitem, en el moment actual, escoltar les víctimes de violències masclistes, dissenyant els mitjans per a empoderar-les i acompanyar-les davant les situacions de maltractament.

És capital fer un gir a la nostra manera de tractar les agressions heteropatriarcals exercides per homes i començar a intervenir amb aquest col·lectiu d’agressors. Tractament els homes i joves, a través de l’abordatge de les causes que generen la violència promovent el canvi, generant un discurs positiu en el qual s’englobi a tota la societat.

Plantegem una intervenció multidisciplinària, des d’una posició terapèutic-educativa amb joves i adults agressors per a reduir les actituds masclistes que generen dominació a través del poder. Busquem millorar la convivència potenciant la participació i la creació d’entorns segurs per a tots/es les/els ciutadanes/ciutadans.

No pretenem restar, ni judicialitzar a les persones, però sí que treballem per a eliminar les violències masclistes buscant el canvi de concepció dels joves i homes de la nostra comunitat. La nostra incidència en la societat i en l’entorn implica fomentar l’empatia amb tots els grups i col·lectius, a través del treball que s’ha de fer amb aquelles persones que han comès un acte violent, derivat d’una comprensió errònia de les relacions entre iguals. El distintiu és que els usuaris s’han valgut de l’ús de la violència com a eina per a intimidar, coaccionar, denigrar, maltractar, agredir a dones o a col·lectius vulnerables.

reeducant_igualtat

Formació per a joves

Amb coordinació amb instituts, centres formatius, casals, entitats esportives, realitzem diferents formacions, partint des de la coeducació i l’interseccionalitat.

Formació per a professorat

Realitzem formacions a professors i altres professionals de l’acció social.

Formació per a professionals que intervenen amb persones en risc d’exclusió social

Es donen eines als professionals que tenen el primer contacte amb joves o homes que exerceixen violències masclistes. L’objectiu que es persegueix és dotar als professionals de les eines necessàries per actuar de manera pedagògica amb els agressors. Volem sumar als homes per acabar amb el masclisme.

Formació per a empreses privades i públiques en igualtat de gènere

Es fan formacions a empreses privades per donar instruments als professionals en matèria d’igualtat de gènere. També volen donar eines per detectar situacions d’assetjament sexual, proposant intervencions per dur a terme actuacions que generin canvis reals.

Scroll al inicio
Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic en el botó Acceptar, accepta l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per a aquests propòsits. Configurar i més informació    Configurar i més informació
Privacidad