Quarta trobada vers les escoles feministes

Dissabte 27 de maig de 2023 particirarem a la Quarta trobada vers les escoles feministes, una proposta educativa que busca la transformació social, l’emancipació de les persones i tornar a posar la vida al centre des de i per a l’escola pública. L’objectiu de la jornada es repensar metodologies, continguts, objectius i tot allò que afecta a l’educació pública a partir d’una perspectiva feminista, ecologista, antiracista, anticapacitista i, en definitiva, des d’una perspectiva veritablement transformadora.

Si la Primera trobada vers les escoles feministes va servir per començar a construir un espai de treball i organització a partir de sis eixos o coordenades de reflexió (cos, identitat, comunitat, vida, pensament, educació pública), la Segona trobada vers les escoles feministes pretenia traslladar la reflexió a l’acció amb un fòrum de tallers, xerrades i experiències que ajudin a materialitzar el camí vers les escoles feministes, i la Tercera trobada vers les escoles feministes va consolidar aquest format. A la quarta trobada tornem amb un nou fòrum de tallers, xerrades i experiències i algunes sorpreses…!

Quan i on serà?

Dissabte 27 de maig de 2023 de 9 a 19.30 h
Institut Salvador Dalí: Av. Pare Andreu de Palma, 1-3 (El Prat de Llobregat)
Metro: Les Moreres (L9S)

Program i Inscripcions

http://www.escolesfeministes.org/quarta-trobada/

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Reeducant les Violències, SCCL.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a RAIOLA NETWORKS, S.L que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Scroll al inicio
Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic en el botó Acceptar, accepta l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per a aquests propòsits. Configurar i més informació    Configurar i més informació
Privacidad