Dissabte 27 de maig de 2023 particirarem a la Quarta trobada vers les escoles feministes, una proposta educativa que busca la transformació social, l’emancipació de les persones i tornar a posar la vida al centre des de i per a l’escola pública. L’objectiu de la jornada es repensar metodologies, continguts, objectius i tot allò que afecta a l’educació pública a partir d’una perspectiva feminista, ecologista, antiracista, anticapacitista i, en definitiva, des d’una perspectiva veritablement transformadora.

Si la Primera trobada vers les escoles feministes va servir per començar a construir un espai de treball i organització a partir de sis eixos o coordenades de reflexió (cos, identitat, comunitat, vida, pensament, educació pública), la Segona trobada vers les escoles feministes pretenia traslladar la reflexió a l’acció amb un fòrum de tallers, xerrades i experiències que ajudin a materialitzar el camí vers les escoles feministes, i la Tercera trobada vers les escoles feministes va consolidar aquest format. A la quarta trobada tornem amb un nou fòrum de tallers, xerrades i experiències i algunes sorpreses…!

Quan i on serà?

Dissabte 27 de maig de 2023 de 9 a 19.30 h
Institut Salvador Dalí: Av. Pare Andreu de Palma, 1-3 (El Prat de Llobregat)
Metro: Les Moreres (L9S)

Program i Inscripcions

http://www.escolesfeministes.org/quarta-trobada/

Reeducant les violències

Reeducant les Violències actuem per construir una societat més igualitària i inclusiva, on les persones se sentin segures i respectades, sense importar el gènere ni cap altre atribut.

Deixa un comentari

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Reeducant les Violències, SCCL.
  • Finalitat:   Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a RAIOLA NETWORKS, S.L que actúa como encargado de tratamiento.
  • Drets:  Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacitat.